Straight Up Hogs

De Straight Up Hogs spelen heftige en intense blues en geven daarbij veel ruimte aan een stampend en puffend Hammond orgel.

PlayAfter

‘PlayAfter’ bestaat uit vier muzikanten uit Den Haag en omgeving die met veel plezier herkenbare muziek spelen uit de sixties en seventies, maar ook uit latere perioden in de popgeschiedenis.

Skip The DJ

Skip The DJ. Non-Stop Party Band met een breed repertoire van oud tot gloednieuw. Ballads van artiesten als John Legend en Alicia Keys. Rock van Anouk tot Queen. Pop van van Bruno Mars en Meghan Trainor. NL-talig zoals The Scene en Doe Maar en een vleugje latin met Willy Deville en Ricky Martin.

Sneaky G.

Zoekt u een goede coverband met uitstraling, die ervoor zorgt dat het feest wordt, dan bent u op zoek naar Sneaky G!

Trouble Boys

Trouble Boys is een duo en speelt akoestisch fifties, sixties, & seventies hits. De kenmerkende samenzang van The Beatles en Everly Brothers, de scheurende sax van Tequila, Rock van The Stones en AC/DC, Rock & Roll van Elvis en Chuck Berry.
De 'Boys' spelen al geruime tijd samen en dat is tijdens hun vele optredens te horen en te voelen. Of het nu op de achtergrond is of 'on stage', de liefde voor de klassiekers spat er altijd van af bij deze twee energieke rasentertainers.
Zij staan ook bekend als de twee frontmannen van The Raspers!

Ritmolanda

Ritmolanda is een Nederlandse percussiegroep, die een combinatie van verschillende muzikale genres speelt op traditionele Braziliaanse instrumenten. De groep is opgericht door Paul 'Pablitoss' van Nispen, drumleraar op Drumschool Voorburg.

  • Reset