06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Kasper van Kooten & band spelen de bekendste danshits van de ‘80s! Optredend vanuit een hypermobiele huifkar 'de Fuifkar' geheel volgens de richtlijnen en volledig corona-proof, op alle mogelijke buitenlokaties.

Biografie

Toen vorig jaar alles ineens stil kwam te liggen, bedachten drie leden van Danspaleis van Kooten een alternatieve, mobiele en corona-proof versie van hun jaren ’80 feestje:
De Pickup Tour! Samen met muziekvrienden Lara (zang) en Maarten (keyboards) speelde Kasper (zang, drums) een succesvolle zomerse try-out op terrassen, straathoeken en in tuinen.

Hoogtepunt van de rijdende Danspaleis van Kooten versie was ‘Summer in the City’ in samenwerking met gemeente Hilversum: twee dagen in de stralende zon langs zes verschillende terrassen. Het veilig zittende publiek én de horecaeigenaren waren dolenthousiast; eindelijk weer een feestje!

Dit jaar staat Danspaleis van Kooten meer klaar dan ooit voor de openlucht versie van hun wervelende meezing-festijn! De terrassen mogen open en de motor van dit topentertainment ronkt! Dus heb jij een veilig evenement, een geweldig terras, een tuin, camping of strandtent waar je wilt vieren dat we weer langzaam naar normaal gaan: boek dan deze abnormaal leuke feestact. De hypermobiele huifkar ‘de Fuifkar’ rijdt voor op de door jou gewenste locatie, rolt één stroomsnoer uit en de band begint meteen te spelen! En alles volledig in jaren ’80 stijl, qua kleding, licht en geluid.

1 All Night Long - Lionel Ritchie
2 I want you back - Jackson 5
3 Shake your body down - Michael Jackson
5 Pass The Dutchy - Musical Youth
7 Don’t you want me baby - Human League
8 Call me Al - Paul Simon
9 België - Het Goede Doel
10 Smoorverliefd - Doe Maar
11 Fame - Irene Cara
12 1999 - Prince
13 Money’s too tight - Simply Red
14 Let’s Dance - David Bowie
15 Material Girl- Madonna
16 Show me Love - Robin S.
17 Halelujah/Pump Up - Doctor Alban/Technotronic
18 The time of my life - Dirty Dancing
19 Never gonna give you up - Rick Astley
21 I Want It That Way - Backstreet Boys
22 Love is a battlefield - Pat Benatar
23 Livin’ on a prayer - Bon Jovi

Kasper van Kooten - zang en drums Lara Kowsoleea - zang Maarten Helsloot - keyboard