06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Akoestische coverband Dear Francis weet met akoestische instrumenten en kenmerkende meerstemmige zang de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te brengen tot de essentie.

Biografie

Dear Francis is een groep professionele muzikanten die een breed scala aan muziekgenres speelt, van de jaren zeventig tot de hedendaagse hits. Van disco tot rock, ballads tot dansvloervullers, de band speelt het allemaal.

Ze begrijpen de kracht van livemuziek en hoe het elke gelegenheid kan verheffen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijksceremonie of een jubileumviering, Dear Francis weet de juiste sfeer te creëren en iedereen op de dansvloer te krijgen.

De akoestische opstelling zorgt voor een warme, intieme sfeer die perfect is voor kleinere evenementen. Maar als je een grotere ruimte hebt, heeft Dear Francis ook de mogelijkheid om geluidsversterking te gebruiken, zodat niemand de muziek hoeft te missen.

Dear Francis hecht veel waarde aan haar professionaliteit en het vermogen om zich aan te passen aan iedere gelegenheid. Geen enkele wens is onbespreekbaar, deze band zal haar uiterste best doen om aan jouw behoeften te voldoen.

Het karakteristieke geluid van Dear Francis is warm en persoonlijk. Met slechts enkel akoestisch gitaar en basgitaar, percussie en meerstemmige zang, worden de bekende covers tot de essentie teruggebracht. Dus als je op zoek bent naar livemuziek die mensen van alle leeftijden en muzieksmaken zal aanspreken, Dear Francis garandeert dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt!

 

* 32 jaar (sinds een dag of 2)
* accidentally in Love
* I knew you were waiting
* love the one you're with
* wonderwall
* ain't nobody
* alone
* baby when you're gone
* best fake smile
* can’t stop the feeling
* does your mother know
* high under the moon
* hold back the river
* hole hearted
* i won't give up
* i'll be there for you
* ik wil jou
* love me just me just a little bit more
* love really hurts
* need you now
* one thing
* sex on fire
* shut up and dance with me
* slow down
* stitches
* time after time
* venus
* walk in the room
* want to want me
* way to your heart

Sinéad Branagan : zang Rick van Hoorn: zang & bas Jasper Laterveer: zang & gitaar Erik Nijs: zang & cajón