06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Akoestische coverband Dear Francis weet met haar kenmerkende meerstemmige zang de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te brengen tot de essentie.

Biografie

Beschrijving

Akoestische coverband Dear Francis is met haar met kenmerkende meerstemmige zang een aangename verrassing. Na jarenlang ongeveer alle podia van Nederland en daarbuiten te hebben beklommen hebben de vier doorgewinterde muzikanten van Dear Francis besloten de versterkers uit te zetten en de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te brengen tot de essentie.

Ondersteund door alleen akoestisch gitaar, bas en cajón worden bekende en soms vergeten (ohja!) nummers op hoog niveau gebracht.

Met evenveel enthousiasme als plezier worden positieve en ‘uplifting’ liedjes van Justin Timberlake en ABBA, Tina Turner, Jason Mraz, en nog veel meer in een ontspannen sfeer keer op keer omgetoverd tot verrassende muzikale kadootjes.

Van trouwreceptie tot bedrijfsevenement. Van achtertuin tot festivalpodium. Helemaal akoestische of in een versterkte setting, de leden van Dear Francis voelen door hun ervaring elke situatie haarfijn aan. Heeft u een verzoekje? Door het persoonlijke en toegankelijke karakter van de band is tijdens een optreden alles mogelijk. Bij Dear Francis is elk optreden uniek en wordt gegarandeerd elke gelegenheid een onvergetelijk succes.

* 32 jaar (sinds een dag of 2)
* accidentally in Love
* I knew you were waiting
* love the one you're with
* wonderwall
* ain't nobody
* alone
* baby when you're gone
* best fake smile
* can’t stop the feeling
* does your mother know
* high under the moon
* hold back the river
* hole hearted
* i won't give up
* i'll be there for you
* ik wil jou
* love me just me just a little bit more
* love really hurts
* need you now
* one thing
* sex on fire
* shut up and dance with me
* slow down
* stitches
* time after time
* venus
* walk in the room
* want to want me
* way to your heart

Miranda Jillissen: Zang Rick van Hoorn: Zang & Bas Jasper Laterveer: Zang & Gitaar Erik Nijs: Zang & Cajón