New York State of Mind

Informatie over deze band aanvragen

NEW YORK STATE OF MIND - Tim Akkerman sings The Boss & The Billy Joel Experience
Uniek dubbelconcert 22 juni 2019 Zuiderparktheater Den Haag

New York State of Mind

Biografie

Bestel hier je tickets

Op zaterdag 22 juni 2019 zal in het Haagse Zuiderparktheater een uniek concert plaatsvinden met Tim Akkerman & band en Alexander Broussard & 003. Het zal een bijzondere show worden waar beide bands elkaar continu afwisselen. De monumentale, intiemere, maar ook stevig rockende songs zullen worden vertolkt door Tim ‘The Boss’ en Alexander ‘The Pianoman’, die samen voor een geweldig mooie avond zullen zorgen. Hier wil je dus bij zijn!

Ga naar de website >

Over Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt sinds 2018 een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’! De zanger is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling. Bij zijn eigen shows werd vaak de link gelegd tussen hem en The Boss met de vraag hier iets mee te doen. Zodoende was het idee voor ‘Tim Akkerman Sings The Boss’ geboren.

Over Alexander Broussard

Voor Alexander is Billy Joel altijd een jeugdheld geweest. Hij had al vaker gedacht en gezegd dat hij er ooit iets mee wilde doen. Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis met meer dan 30 top tien hits. Zijn repertoire bestrijkt het complete pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman”, maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Hoog tijd dus voor een tribute: The Billy Joel Experience!

Media

Alexander Broussard - zang en piano (& band)
Tim Akkerman - zang en gitaar (& band)