06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

24/03, Ommen: Change of Plan…

The Million Dollar Quartet

Tickets klik hier

De blessure aan de rug van onze lead zanger Johnny E. blijkt behoorlijk veel ernstiger dan wij aanvankelijk dachten. Reizen, zingen, gitaar spelen… het zit er allemaal niet in.
Nu hadden we de show rondom Elvis Presley in Theater Carrousel te Ommen al eerder verplaatst naar aanstaande vrijdag 24 maart, maar tot onze enorme spijt gaat het niet lukken om nogmaals te verhuizen.
Daarom hebben we bedacht om een alternatieve show te bieden. Het thema verplaatst zich dan lichtelijk van een totale focus op de stem, het fenomeen en het levensverhaal van Elvis Presley, naar het repertoire van “Million Dollar Quartet” (Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en Carl Perkins) die in de jaren vijftig allen onder contract stonden bij Sun Records in Memphis Tennessee.
Want hoewel ik geen specialist ben, ik ben wel een groot liefhebber en kan als vocalist natuurlijk wel mijn eigen energieke interpretatie geven aan krakers als ‘Jailhouse Rock’ of ‘That’s Allright Mama’. Dus het repertoire van The King zal hoe dan ook ruimschoots voorbijkomen en voor het pianistische vuurwerk van Jerry Lee Lewis (‘Great Balls Of Fire’!!) sta ik hoogstpersoonlijk achter mijn toetsen garant. En omdat mijn stem wel in het bereik van Carl Perkins (‘Blue Suede Shoes’) ligt, maar zeer zeker niet in dat van Johnny Cash (‘Ring Of Fire , ‘Walk The Line’), heb ik specialist Robbert Henk Reijenga gevraagd om als derde man aan te schuiven.
Robbert Henk heeft een fenomenale Johnny Cash in huis en kan prachtig het repertoire van Elvis waarbij een wat dieper stemgeluid heel mooi is (‘Can’t Help Falling In Love’, ‘In The Ghetto’) van mij overnemen. Bovendien is ie een topgitarist: twee vliegen in één klap!
Zo denken we een boeiende voorstelling te kunnen spelen met niet alleen de mooiste en swingendste liedjes van The King, maar dus ook nog de extraatjes van de andere drie leden van “The Million Dollar Quartet”!