Nederlands eerste drive-in live concert

Roelofarendsveen  Na enkele weken succesvol als drive-in bioscoop is het tijd voor iets nieuws: het allereerste drive-in live concert ooit in Nederland. Zondag 13 september presenteert A4Drive-in ‘The Billy Joel Experience’, een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard.

De A4Drive-in is opgebouwd op een parkeerplaats aan het Veenderveld in Roelofarendsveen, normaal gesproken in gebruik door reizigers van Schiphol. Sinds enkele weken zijn er dagelijks vanuit de auto films te bekijken, nu voor het eerst een live-concert. De samenwerking van A4Drive-in, LXeventsupport en Evenemento events artists bookings is uniek en innovatief. Nooit eerder werd er in ons land op deze manier een liveconcert georganiseerd.

Klassieke meezingers en swingende rockers

Billy Joel is een van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Vertolker Alexander Broussard, o.a. bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s en Crazy Piano’s, brengt klassieke meezingers als ‘The Pianoman’, maar ook swingende rockers en prachtige ballads. Stuk voor stuk songs die live veel indruk maken. En omdat iedereen in zijn eigen auto zit, is meezingen toegestaan!

Primeur!

Alexanders vijfkoppige band ‘003’ staat aan de vooravond van een aangepaste theatertour door heel Nederland, waarbij het concert in Roelofarendsveen de enige en eerste drive-invariant is. Om 15.00 uur hoor je die zondagmiddag het tributeconcert via je eigen autoradio, ingeluid door een krachtig voorprogramma verzorgd door Robbert H. Solo, frontman van The Raspers. De eerste in ons land zijn die aanwezig is bij een drive-inconcert? Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.a4drive-in.nl.

3 september – The Raspers en Dear Francis in Theater Ludens

Op donderdag 3 september geven the Raspers en Dear Francis een akoestisch dubbelconcert in Theater Ludens en op vrijdag 4 september komt Captain Midnight met zijn hele band dit theater vermaken.
Deze optredens staan in het teken van de Vlietdagen en ‘Support your local artists’ en er worden opnames gemaakt voor de uitgebreide Vlietdagen TV-registratie die zaterdag 19 september wordt uitgezonden via vele lokale kanalen, waaronder Ziggo.
Beide avonden zijn er 2 sessies en er zijn 45 kaarten per sessie beschikbaar a € 13,50 per stuk.
Op www.theaterludens.nl vindt u meer info en kan u vanaf nu kaarten bestellen.
Dus Support Your Local Artists en kom 3 en/of 4 september naar Theater Ludens.

 

 

New York State of Mind Concert

Op zaterdag 22 juni 2019 zal in het Haagse Zuiderparktheater een uniek concert plaatsvinden met Tim Akkerman & band en Alexander Broussard & 003. Het zal een bijzondere show worden waarin beide bands elkaar continu afwisselen. De monumentale, intiemere, maar ook stevig rockende songs zullen worden vertolkt door Tim ‘The Boss’ en Alexander ‘The Pianoman’, die samen voor een geweldig mooie avond zullen zorgen. Hier wil je dus bij zijn! Website: www.newyorkstateofmind.nl

Locatie en tickets:

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
085 – 201 49 55
www.zuiderparktheater.nl
info@zuiderparktheater.nl

Piano Man zoekt mondharmonicaspelers!

Piano Man Challenge

Op 12 juni 2019 organiseren we samen met The Billy Joel Experience de Piano Man Challenge, waarbij zo veel mogelijk mondharmonicaspelers het nummer ‘Piano Man’ van Billy Joel live zullen begeleiden. Speel je mondharmonica en wil je meedoen aan dit unieke evenement? Schrijf je dan nu in met dit formulier of door een mail te sturen naar saskia@evenemento.nl met de vermelding Piano Man Challenge.

Evenemento doet organisatie Voorburg Jazz Culinair 2019

Voorburg Jazz Culinair is een 3-daags gratis toegankelijk Jazz Festival dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt en wel op 5-6-7 juli 2019.
Op het podium aan de Van Schagenstraat in het Oude Centrum wordt een breed programma gepresenteerd, waarin naast nationaal en internationaal vermaarde Jazzmusici veel ruimte wordt geboden aan lokaal en regionaal Jazztalent. Daaromheen komen diverse tenten en stands waar men wat kan drinken en een hapje kan eten, verzorgd door de horeca van het Huygenskwartier en omgeving.
ook dDit jaar zal Evenemento in nauwe samenwerking met de Stichting Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg de complete organisatie verzorgen, dus zowel programma, podium en techniek als het horeca-aanbod, logistiek en uitstraling van het festival.

Nieuws over Blues Willis

Met een inspirerende fotoshoot door Blik en Boos, een fantastisch optreden bij Park Road Café, uitgezonden bij Radio West, 19 februari afsluiter in De Waag voor Blues Festival Delft en vanavond nog eens JJ Musichouse is Blues Willis hard bezig dé nieuwe Blues sensatie uit de Randstad te worden! Check www.blueswillis.nl.

Vrijgekomen data voor PlusSupportAct met hoge korting!

Het gebeurt niet vaak, maar de komende periode is een aantal “A-dagen” vrijgekomen in de agenda, namelijk 3 februari, 10 februari en 4 maart.
Evenemento kan PlusSupportAct voor deze 3 data daarom aanbieden met een unieke korting van 25% op de basisset, normaal € 1500,- en nu € 1125,- excl. 6% btw!
De basisset bevat netto max. 3 uur speeltijd (te verdelen in overleg in 2, 3 of 4 sets) binnen een tijdsbestek van ca. 4 uur (avondvullend programma inclusief reiskosten en geluid/lichtset tot ca. 125-150 personen).