The Raspers back in Nieuwe Niedorp 20 april 2019

Een bericht van de organisatoren Ted Beers en Hielko Mels

Ja ja, de voorverkoop is begonnen voor de Raspers. De eerste 12 kaarten zijn besteld door de Blauwe Geiten uit Hoogwoud,onder leiding van Judith Munster, erg leuk. We gaan er niet vanuit dat we vorig jaar overtreffen,maar wegens brandweer voorschriften mogen we tot 450 bezoekers gaan. Daar zaten we vorig jaar overheen, dus liefhebbers wees op tijd om erbij te zijn. Update volgt natuurlijk over DJ en eventueel voorprogramma, maar het wordt allemaal beter dan vorig jaar. Je kunt altijd mailen t.beers5@upcmail.nl voor vragen, of bellen, telefoonnummers staan in het vorig bericht. Hartelijke groet Hielko en Ted

New York State of Mind Concert

Op zaterdag 22 juni 2019 zal in het Haagse Zuiderparktheater een uniek concert plaatsvinden met Tim Akkerman & band en Alexander Broussard & 003. Het zal een bijzondere show worden waarin beide bands elkaar continu afwisselen. De monumentale, intiemere, maar ook stevig rockende songs zullen worden vertolkt door Tim ‘The Boss’ en Alexander ‘The Pianoman’, die samen voor een geweldig mooie avond zullen zorgen. Hier wil je dus bij zijn! Website: www.newyorkstateofmind.nl

Locatie en tickets:

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
085 – 201 49 55
www.zuiderparktheater.nl
info@zuiderparktheater.nl

Piano Man zoekt mondharmonicaspelers!

Piano Man Challenge

Op 12 juni 2019 organiseren we samen met The Billy Joel Experience de Piano Man Challenge, waarbij zo veel mogelijk mondharmonicaspelers het nummer ‘Piano Man’ van Billy Joel live zullen begeleiden. Speel je mondharmonica en wil je meedoen aan dit unieke evenement? Schrijf je dan nu in met dit formulier of door een mail te sturen naar saskia@evenemento.nl met de vermelding Piano Man Challenge.

Evenemento doet organisatie Voorburg Jazz Culinair 2019

Voorburg Jazz Culinair is een 3-daags gratis toegankelijk Jazz Festival dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt en wel op 5-6-7 juli 2019.
Op het podium aan de Van Schagenstraat in het Oude Centrum wordt een breed programma gepresenteerd, waarin naast nationaal en internationaal vermaarde Jazzmusici veel ruimte wordt geboden aan lokaal en regionaal Jazztalent. Daaromheen komen diverse tenten en stands waar men wat kan drinken en een hapje kan eten, verzorgd door de horeca van het Huygenskwartier en omgeving.
ook dDit jaar zal Evenemento in nauwe samenwerking met de Stichting Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg de complete organisatie verzorgen, dus zowel programma, podium en techniek als het horeca-aanbod, logistiek en uitstraling van het festival.

Vrijgekomen data voor PlusSupportAct met hoge korting!

Het gebeurt niet vaak, maar de komende periode is een aantal “A-dagen” vrijgekomen in de agenda, namelijk 3 februari, 10 februari en 4 maart.
Evenemento kan PlusSupportAct voor deze 3 data daarom aanbieden met een unieke korting van 25% op de basisset, normaal € 1500,- en nu € 1125,- excl. 6% btw!
De basisset bevat netto max. 3 uur speeltijd (te verdelen in overleg in 2, 3 of 4 sets) binnen een tijdsbestek van ca. 4 uur (avondvullend programma inclusief reiskosten en geluid/lichtset tot ca. 125-150 personen).

Nouked doet deze week Instatakeover070!

Vanaf vandaag neemt Nouked het over op Instagram.
https://www.instagram.com/p/BL6te02DTKU/

Nieuws van het Haags Historisch Museum:

Vanaf morgen gaat er weer een nieuwe #Instatakeover070 van start! Een week lang geven we ons account uit handen aan de Haagse Anouk-coverband Nouked, die tijdens de Museumnacht as. zaterdag twee keer optreedt in ons museum. Deze week is Nouked #stadsambassadeur en laat de band #DenHaag door hun ogen zien. We zijn erg benieuwd!

 

Nouked live in Utopia

Bij het podium zien we Dominique en Cees niet veel later wachten om de volgende artiesten weer aan te gaan kondigen. Ook Rianne zien we daar staan. ”Hoe is het Rianne, leef je nog”, vraagt Dominique geïnteresseerd. ”Rustig aan hé”, adviseert Cees. Cees licht Dominique vervolgens in dat de artiesten een Anouk tribute doen. Dominique wist dat al en vertelt Cees dat Nouked alleen maar nummers van Anouk doet.

Ze zijn niet voor niks een Anouk tribute band. Vervolgens richt Cees zijn aandacht weer op Rianne. ”Alles onder controle”, vraagt hij. Rianne zegt van wel. ”Laat je niet gek maken”, adviseert hij haar. Er volgt een streamlock. Na de streamlock kondigen Cees en Dominique ”de beste coverband van Nederland” aan. Nouked! Ze zijn al eens eerder in Utopia geweest. ”Dames en heren geniet alsjeblieft van Nouked”, aldus Dominique.”