Over ons

Evenemento is een evenementenorganisatie, artiestenmanagement en boekingsbureau coverbands, opgericht door Robbert H. Reijenga.

Robbert H. Reijenga - Evenemento boekingsbureau

Robbert H. Reijenga eigenaar en oprichter is een rasperformer die als bandleider/zanger/gitarist van The Raspers al meer dan 30 jaar ervaring heeft en het artiestenleven van alle kanten heeft meegemaakt. Hij verzorgt sinds de oprichting van The Raspers het management en boekingen voor de band en is de creatieve kracht achter het webdesign en multimediabedrijf MediaMento.

Saskia Reijenga verzorgt exclusief het management en boekingen voor een aantal vaste bands, maar doet ook de social media promotie voor bijvoorbeeld Jazz Culinair, het podiumprogramma van Toost Foodtruckfestival en al onze andere evenementen. Haar organisatorische ervaring bij diverse events deed zij onder andere op in haar functie als medewerker evenementen bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen.

Evenemento – evenementenorganisatie en boekingsbureau coverbands

Evenemento is naast boekingsbureau van coverbands ook actief in artiestenmanagement en evenementenorganisatie. Als management vertegenwoordigen we een aantal bands exclusief zoals: The Raspers, Crazy Mama, Blues Willis en Ritmolanda. We verzorgen bijvoorbeeld ook de organisatie, programmering en techniek van evenementen als het jaarlijkse Voorburg Jazz Culinair festival. Tevens programmeren we als boekingsbureau een gedeelte van de muzikale omlijsting tijdens de Haagse Museumnacht.

Met Evenemento zetten wij een creatief, deskundig, en betrokken bedrijf neer.
Wij zijn ondernemend en denken graag oplossingsgericht met u mee.