06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Over ons

Evenemento is een evenementenorganisatie, artiestenmanagement en boekingsbureau, opgericht door Robbert H. Reijenga

boekingsbureau coverbands Robbert H. Reijenga

Robbert H. Reijenga

Robbert H. Reijenga, eigenaar en oprichter, is een rasperformer die als bandleider/zanger/gitarist van The Raspers al meer dan 30 jaar ervaring heeft en het artiestenleven van alle kanten heeft meegemaakt. Hij verzorgt sinds de oprichting van The Raspers het management en boekingen voor de band en is de creatieve kracht achter het webdesign- en multimediabedrijf MediaMento. Daarnaast treedt hij regelmatig op met het akoestische duo Trouble Boys en solo gitarist-zanger (Robbert H. Solo).

boekingsbureau coverbands Saskia Reijenga

Saskia Reijenga

Saskia Reijenga verzorgt exclusief het management en boekingen voor Alexander Broussard, The Billy Joel Experience, Rocket Guy en een aantal vaste bands, maar doet ook de social media promotie voor bijvoorbeeld Voorburg Jazz Culinair, The Story Of …, Foodtruckfestivals en al onze andere evenementen. Haar organisatorische ervaring bij diverse events deed zij onder andere op in haar functie als medewerker evenementen bij Pels Rijcken.

Evenemento – evenementenorganisatie, management en boekingsbureau van coverbands, tributebands

Evenemento is naast boekingsbureau van coverbands ook actief in artiestenmanagement en evenementenorganisatie. Als management vertegenwoordigen we een aantal bands exclusief zoals: Alexander Broussard, The Raspers, The Billy Joel Experience, Rocket Guy, Celebrating Amy, en Trouble Boys. We verzorgen bijvoorbeeld ook de organisatie, programmering en techniek van evenementen als het jaarlijkse Voorburg Jazz Culinair festival en unieke evenementen als New York State of Mind en The Piano Man Challenge. Tevens programmeren we als boekingsbureau een gedeelte van de muzikale omlijsting bij evenementen zoals de Haagse Wereldhapjes, Delft Jazz, Zoetermeer Culinair, Haagse Museumnacht, Forum Sport en de Voorburgse USA-dag. Als organisatiebureau werkt Evenemento  nauw samen met een aantal gerenommeerde bedrijven in geluidstechniek, podiumbouw, catering enz. zodat we aan alle wensen de juiste invulling kunnen geven.

Met Evenemento zetten wij een creatief, deskundig, en betrokken bedrijf neer.
Wij zijn ondernemend en denken graag oplossingsgericht met u mee.