LEKKER

LEKKER is een feestband voor een rockende avond. De basis van de show is een repertoire van Top 100 Allertijden nummers, met een ‘rockende’ twist en die uit volle borst meegezongen kunnen worden.

Danspaleis Van Kooten

Kasper van Kooten & band spelen de bekendste danshits van de ‘80s! Optredend vanuit een hypermobiele huifkar 'de Fuifkar' geheel volgens de richtlijnen en volledig corona-proof, op alle mogelijke buitenlokaties.

Alexanders Virtuele Pianobar

Haal de Virtuele Live Pianobar naar je virtuele kantoorborrel of andere online bijeenkomst! Geniet, reageer, praat en plaats alle mogelijke muzikale verzoekjes. Er zijn vele mogelijkheden, altijd alles bespreekbaar en op maat gemaakt.

Jay

Jay is een jonge talentvolle zanger uit Zoetermeer. Onlangs werd zijn eerste single uitgebracht 'In the moment'.

JA!

De briljante zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met Adele Project) speelt samen met haar 3-koppige band (gitaar, bas, piano) verrassende akoestische versies van overbekende nummers.

Neil Diamond Solo Tribute Show

Marcel Mulders is de zanger/frontman van De Neil Diamond Memories Band, één van de grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Ook in zijn soloprogramma weet hij als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen.

The Billy Joel Experience

Dé Billy Joel Tribute van Nederland! Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band "003".

The Raspers

Al meer dan 25 jaar reist deze veelzijdige band Nederlandse zalen langs. De band heeft een immense repertoirelijst die songs bevat van early 50-ies rock 'n roll tot twentyfirst century hipster rock! Mede hierom is de band uitermate geschikt voor ieder festival, clubshow, cafépodium, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag.

Adele Project

De talentvolle zangeres Jolanda Knecht heeft een geweldige stem en om haar in de huid van Adele te zien kruipen is sensationeel en ontroerend! Ze is niet voor niets uitgeroepen tot de beste “Adele sound & lookalike” van Europa.

  • Reset