06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Exile focust zich op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-'n-rollgeschiedenis was die de Stones onvergetelijk maakte.

Biografie

Exile, Rolling Stones!

Exile focust zich op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-‘n-rollgeschiedenis was die de Stones onvergetelijk maakte.

Press kit & riders

Exile (basis in Rotterdam), werd opgericht in de zomer van 2019 en had een snelle start met optredens door heel Nederland, het VK, Duitsland en België en zag de agenda door de Corona-crisis weer snel leeglopen.

Exile is een groep professionele muzikanten die al jaren samenwerken en elkaar hebben leren kennen tijdens het giggen met Herman Brood, Gruppo Sportivo, Normaal e.a.

Deze keer besloot deze groep Rock ’n roll-verslaafden weer samen te komen, simpelweg vanwege hun liefde voor muziek van de Stones, zónder te proberen om een imitatie te zijn maar juist om de vibe van de Stones op hun best te pakken.

Een 2,5 uur durende show, overladen met hits maar de ‘hidden gems’ en album-tracks worden zéker niet geschuwd!

#noWigs #noFilter

Time Is On My Side
Let’s Spend The Night Together
It's Only Rock 'n Roll
Street Fighting Man
Miss you
Happy
Sweet Virginia
Paint it black
Gimme Shelter
You Can’t Always Get What You Want
Jumping Jack Flash
Honky Tonk Woman
Wild Horses
Brown Sugar

Sympathy For The Devil
Satisfaction
Slippin’ Away
Sad, Sad, Sad
Midnight Rambler
I Got The Blues
Mixed Emotions
All Down The Line
Dead Flowers
Bitch
Live With Me
All Over Now
Just My Imagination
Angie

Mike Vos - Vocals Stephan Bijl - Guitars Jeroen van As - Guitars Brian Kruit - Bass Pat de Wolf - Drums JB Dikkers - Keys Jan de Ligt - Sax