06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

PlusSupportAct

PlusSupportAct is natuurlijk bekend geworden als de begeleidingsband van Najib Amhali. Nu inmiddels de theatertour van Najib is gestopt en ook de clubtour bijna ten einde is, gaat PlusSupportAct gewoon door als band voor vele gelegenheden, klein, groot, privé en openbaar! Speciaal voor de grotere zalen en festivals presenteren zij hun High Energy Show die eveneens bij Evenemento is te boeken.

The Raspers

Al meer dan 25 jaar reist deze veelzijdige band Nederlandse zalen langs. De band heeft een immense repertoirelijst die songs bevat van early 50-ies rock 'n roll tot twentyfirst century hipster rock! Mede hierom is de band uitermate geschikt voor ieder festival, clubshow, cafépodium, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag.

Kees Toets allround entertainer

Kees Toets

Pianist, zanger en bandleider, Kees Toets is muziek met de paplepel ingegoten. Van aangenaam rustige achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie tot een fantastisch en afwisselend repertoire van de bekendste dance classics, meezingers en swingende medleys, Kees Toets laat altijd iedereen in de gewenste stemming komen.