Sneaky G.

Informatie over deze band aanvragen

Zoekt u een goede coverband met uitstraling, die ervoor zorgt dat het feest wordt, dan bent u op zoek naar Sneaky G!

Biografie

Sneaky G is meer dan een kwart eeuw geleden opgericht door bandleider Chris Noya, die nog steeds deel uitmaakt van de huidige 3-koppige blazerssectie, de ‘Sneaky Horns’. Saxofonist Chris, frontman Rik Bronswijk , drummer René de Gruiter en gitarist Dennis Lausberg vormen al bijna twee decennia lang de solide basis van deze 10-koppige formatie. Saxofonist Julian de Munnik, trompettist Ruud Peper, bassist Erwin Smulders en toetsenist Patrick de Graaf en uiteraard de ‘Sneaky Babes’, oftewel de enthousiaste zangeressen Anouska de Wolff en Sandra Meyer, maken het feest compleet!

Door de diversiteit in repertoire en kwaliteiten van de bandleden blijft deze band je boeien. Sneaky G boekt grote successen bij verschillende gelegenheden zoals in kroegen, grand cafés, festivals maar ook bij bedrijfsfeesten, jubilea en bruiloften. Van origine is deze coverband een disco, funk & soul formatie, die altijd de voetjes van de vloer krijgt met 70’s en 80’s hits van o.a. de Tramps, Stevie Wonder, Donna Summer en Michael Jackson. Sneaky G speelt de laatste jaren ook steeds meer recentere pop nummers zoals ‘Rain down on me’ van Kane en ‘Crazy in love’ van Beyoncé . Sneaky G weet hun vaste fans telkens weer te verrassen met hun zelf-gearrangeerde medleys zoals die met nummers van George Michael en Robbie Williams.

Zoekt u een goede coverband met uitstraling, die ervoor zorgt dat het feest wordt, dan bent u op zoek naar Sneaky G!
WAAR TREEDT SNEAKY G OP?
Kroegen /Grand café’s

SneakyG heeft in al die jaren in vele bekende ‘muzikanten-kroegen’ en grand-café’s in de Randstad regelmatig opgetreden en het publiek op hun kop gezet zoals in:

  • De Heeren van Amstel – Amsterdam, bekend van het televisieprogramma ‘Heeren van Amstel Live’
  • De Paap – Den Haag, waar o.a. ook de Golden Earring, Anouk, Di-rect en Kane vroeger regelmatig het podium betraden.
  • De Kroepoekfabriek – Vlaardingen, waaronder tijdens het afscheid van de Burgemeester in 2013
  • Barbiertje Hellevoetsluis, altijd feest! Zeker als Sneaky G er weer is.

Sport-/hockeyclubs
De handjes van de leden van verschillende sportclubs in de regio Zuid-West zijn in de afgelopen decennia de lucht in gegaan, zoals bij HC Groen Geel uit Wassenaar , de Golfclub in Vlaardingen, bij HCR (Hockey Club Rotterdam) en HC Asvion in Schiedam.

Festivals
Sneaky G verschijnt ook vaak ten tonele tijdens festivals zoals het bevrijdingsfestival in Wageningen, de Bradelier in de Lier, het Plein tot Plein festijn Den Haag en is de hoofdact op Koningsnacht in de Paap in Den Haag en op Koningsdag 2015 op het Oranjefestival met 1500 à 2000 man in Zuidland.

Media

Rik Bronswijk ‘Chairman’: zanger en entertainer, en zelfbenoemd dirigent. Zoekt graag de wisselwerking met het publiek. Hoe meer leven in de tent, hoe beter! Heeft soms de neiging te improviseren of ter plaatse het repertoire te wijzingen om de rest van de band in verwarring te brengen.
René ‘zit mijn haar goed?’ de Gruiter. Drummer met een enorme drive en een aanstekelijk enthousiasme. Eigenlijk gewoon een enorme ‘showpik’. Heeft ook nog eens verstand van techniek. Kan het alleen niet laten om mee te zingen en dat vinden wij dan weer jammer …