06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento
The Billy Joel Experience Ziggo Dome 2022

The Billy Joel Experience

Billy Joel tribute

The Billy Joel Experience is dé Billy Joel Tribute van Nederland! Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard & zijn vijfkoppige band, bekend van The Tribute - Battle Of The Bands, We Want More (SBS6), I Can See Your Voice, Beau (RTL4) en natuurlijk Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Piano’s e.v.a.

De Goeie Boel - Het Goede Doel tribute

De Goeie Boel

Het Goede Doel tribute

Het Goede Doel werd destijds in één adem genoemd met bands als Doe Maar, Toontje Lager en De Dijk. En nu, in de revival van vele bands, brengt DE GOEIE BOEL een ode aan deze fameuze band. Een waar feest om mee te beleven!

Kinks on Valium

The Kinks on Valium

The Kinks tribute

Herbeleef met The Kinks on Valium de klassiekers en iconische hits die een tijdperk definieerden en generaties heeft gevormd. Een eerbetoon aan de legendarische Britse rockers, The Kinks!

Le Canzoni Italiane door Alexander Broussard & Friends

Le Canzoni Italiane

Een ode aan de Italiaanse popmuziek

Met het programma “Le Canzoni Italiane” keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen.

aloha from hawaii purple

Aloha From Hawaii

Door Alexander Broussard & Friends

Aloha From Hawaii is een hommage aan het legendarische concert dat Elvis gaf in het Honolulu International Center. Uitgezonden per satelliet en bekeken door meer dan een kwart van de wereldbevolking!

Dubbel D - Tribute De Dijk

Dubbel D

De Dijk tribute

Zou er iemand in Nederland zijn die niet een tekstfrase van een Dijknummer kent?? …van ongekende schoonheid - dampend, stampend, meeslepend en ontroerend, ontnuchterend, ontluisterend, open- of opzienbarend - ruim 40 jaar hits…

Celebrating Amy - Denise van Dorst - Amy Winehouse tribute - tribute band boeken

Celebrating Amy

Amy Winehouse tribute

Door deelname aan SB6 The Tribute - Battle of the Bands liet Celebrating Amy zien waarom de band rond zangeres Denise van Dorst zich dé Amy Winehouse Tribute van Nederland mag noemen.

Kingdom of Desire - Toto tribute logo

Kingdom of Desire

Toto tribute

Kingdom of Desire heeft het als missie gemaakt jou de ultieme Toto-ervaring te bezorgen, met alle klassieke hits als 'Rosanna', 'Hold the Line', 'Stop loving you' en 'I won't hold you back'. En natuurlijk 'dat liedje', Africa.