06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Dubbel D

Informatie aanvragen
De Dijk tribute

Zou er iemand in Nederland zijn die niet een tekstfrase van een Dijknummer kent?? …van ongekende schoonheid - dampend, stampend, meeslepend en ontroerend, ontnuchterend, ontluisterend, open- of opzienbarend - ruim 40 jaar hits…

Biografie

Als je dan een tributeband opricht met als doel om de muziek, de teksten en de muzikanten van De Dijk eer te bewijzen zal je van goeden huize moeten komen.
Dubbel D durfde deze uitdaging aan. Met als resultaat: een ruim 2 ½ uur durende dwarsdoorsnede van het complete Dijkrepertoire. De grootste hits, de mooiste nummers, de lekkerste meezingers en meestampers vertolkt zoals de Dijk dat zelf ook doet. Natuurlijk zit er een ‘eigen Dubbel D sound’ in het optreden, maar met ieder nummer is getracht zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven om op die manier ‘recht te doen’ aan compositie, tekst en uitvoerende.

Zanger Eric Holm kruipt hier en daar in de huid van frontman Huub v/d Lubbe, maar doet dat als een tweede huid – zonder dat het acteren wordt en met behoud van zijn eigen stem en identiteit. Zijn 7-koppige band ondersteunt hem vakkundig. Vriendelijk als het kan, stevig als het moet.

Zing mee, leef mee, dans mee…

Dubbel D heeft ook meegedaan aan het programma The Tribute – The Battle of the bands van SBS6. Ze zijn geselecteerd uit meer dan 100 professionele en amateurbands. De jury was vooral onder de indruk van de energie en de interactie van de zanger met het publiek en de kwaliteit van de muzikanten en de blazerssectie.

We Beginnen Pas
Laat Het Vanavond Gebeuren
Bloedend Hart
Nergens Goed Voor
Het Gevoel Is Weg
Deze Stad
Binnen Zonder Kloppen
Jukeboxblues
Onderuit
Ga In Mijn Schoenen Staan
Ik Jou En Jij Mij
Wakker In Een Vreemde Wereld
Blanke Man
Geldgebrek En Rock 'N Roll
Niemand In De Stad
Groot Hart
Als Ze Er Niet Is
Als Het Golft
Ze Komt Terug
Als Ze Er Niet Is
Wat Een Vrouw
Ik Kan Het Niet Alleen
Dansen Op De Vulkaan
Mag Het Licht Uit
Hou Me Vast
Alles Komt Goed
Mooi
Zo Is Het Goed
Mooier Dan Nu
Vroeger Laat

Eric Holm (zang) Frank Engels (Hammond en toetsen) Kees Wondergem (gitaar) Rob Commandeur (gitaar) Dimitri van Craenenbroeck (bass) Rob Hettema, (saxofoon) Ronald Baljeu (trompet) Ron de Vos (drums)