06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Herbeleef met The Kinks on Valium de klassiekers en iconische hits die een tijdperk definieerden en generaties heeft gevormd. Een eerbetoon aan de legendarische Britse rockers, The Kinks!

Biografie

Stap in de tijdmachine van rock-’n-roll-nostalgie!

Herbeleef klassiekers en iconische hits die een tijdperk definieerden en generaties heeft gevormd.
Een eerbetoon aan de legendarische Britse rockers, The Kinks!

Van ‘You Really Got Me’ tot ‘Waterloo Sunset’: elk akkoord dat wordt getokkeld, elke tekst die wordt gezongen is een verhaal met gevatte en unieke commentaren op maatschappelijke en
culturele ontwikkelingen.

Met spot-on zang en betoverende gitaarriffs neemt ‘The Kinks on Valium’ je mee naar de swingende jaren zestig en legt de essentie vast van The Kinks, waarbij elke song kort wordt
toegelicht.

Laat je meenemen en maak je klaar om mee te zingen, dansen, te verrassen of jezelf te verliezen in de euforie van tijdloze deuntjes uit ‘de gouden eeuw van de popmuziek’.

Na enkele uitverkochte try-outs, is ‘The Kinks on Valium’ klaar de nostalgie te laten stromen in Theaters.

Band Valium, ontstaan eind jaren ’80 met eigen werk, halverwege jaren ’90 gecombineerd met covers tot heden full time coverband, vond de tijd rijp voor een Tribute Band en ‘The Kinks’ stond vooraan op het lijstje. Na de eerste 10 liedjes bleek de muziek van ‘The Kinks’ goed te passen. De 12-snarige akoestische gitaar van zanger Will, de snerpende elektrische gitaar van Percy in combinatie met strakke ritmesectie van drummer Peter Mulder & bassist Martin Pakvis bleek op muzikaal vlak een schot in de roos. Op backing vocals is Dick Zwartveld de band komen versterken, zijn tenor valt goed om de hoge noten van Dave Davies te zingen.
Percy Moonen draagt bij op backing vocals en met Will Zuiderwijk op lead vocals klinkt ‘The Kinks on Valium’ zoals ‘The Kinks’.
Er is gekozen voor het repertoire van “The Kinks’ tussen 1964 tot 1974.
Bekende zoals minder bekende songs passeren de revue; Sunny Afternoon | Plastic Man | Victoria | Dandy | Mr. Pleasant | Sitting on my Sofa | Days | Celluloid Heroes | Lola en nog vele andere…
‘The Kinks on Valium’ Tribute Band… zorgt voor een heerlijk avondje nostalgisch luisterplezier, komt dat luisteren & zien!

01. A well respected man
02. Stop all your sobbing
03. Till the end of the day
04. Picture Book
05. Mr Pleasant
06. Village Green
07. Tired of waiting for you
08. Waterloo Sunset
09. Where have all the good times..
10. Celluloid heroes
11. Louie Louie
12. Plastic man
13. Dead End Street
14. All day and all of the night
15. Set me free
16. Victoria
17. Sunny Afternoon
18. A dedicated follower of Fashion
19. I gotta move
20. Dandy
21. Wonderboy
22. Sitting on my sofa
23. Days
24. Long Tall Shorty
24. The death of a Clown
25. Steam Powered Train
26. Lola
27. You really got me now