06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

De Goeie Boel

Informatie aanvragen
Het Goede Doel tribute

Het Goede Doel werd destijds in één adem genoemd met bands als Doe Maar, Toontje Lager en De Dijk. En nu, in de revival van vele bands, brengt DE GOEIE BOEL een ode aan deze fameuze band. Een waar feest om mee te beleven!

Biografie

Jahaaa, ze zijn terug: de geweldige songs van een van de meest toonaangevende Nederlandse bands uit de jaren 80: Het Goede Doel. Het Goede Doel werd destijds in één adem genoemd met bands als Doe Maar, Toontje Lager en De Dijk. En nu, in de revival van vele bands, brengt DE GOEIE BOEL een ode aan deze fameuze band. Een waar feest om mee te beleven!

DE GOEIE BOEL is een zeskoppige band met 3 zangeressen die de muziek van Het Goede Doel authentiek brengt en daarmee het feest en de sound van alle hits laat herbeleven. Wie kent ze nou niet? Hits als Hou van mij, Vriendschap, Gijzelaar, Nooduitgang en natuurlijk België: meezingen gegarandeerd!
DE GOEIE BOEL bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. In talloze bands, als muziek- en zangdocenten, in tributes van Abba, Doe Maar en Eagles, en in grote musicalproducties als Mama Mia hebben de bandleden elkaar gevonden in deze gezamenlijke passie: Feest op het podium en feest in de zaal. In een show van 2 uur vertelt DE GOEIE BOEL het muzikale verhaal van Het Goede Doel. Ondersteund door videobeelden, nemen we het publiek mee terug naar die heerlijke 80-er jaren.

Gerben Visser - Zang (Henk Westbroek) Walter van Zijl - Drums Peter van Hoorn - Basgitaar Paul Toonen - Toetsen Bas Fukkink - Gitaar en zang Rob Soria - Zang (Henk Temming), toetsen, sax De Polkadots: Saralinda, Maggie, Sofie - zang