06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Billboard is een 9-koppige coverband met ervaren muzikanten, die met veel plezier een gevarieerd repertoire spelen, van klassiekers tot hippe hedendaagse nummers.

Biografie

Coverband Billboard behoeft nauwelijks introductie. Er is bijna geen feest, waar Billboard de afgelopen jaren niet heeft gespeeld . En het maakt de bandleden ook niet uit waar ze spelen. Of dat nou in een bruisende feesttent is, op een intieme bruiloft of in een gezellig café. Overal waar deze band komt hebben ze maar een doel voor ogen. ‘Samen met het publiek er een geweldig feest van maken’. Het repertoire is bijzonder allround en varieert van Top 40 en top 100 muziek.

Dit varieert van Soul -, Disco – en Rock / Popmuziek / Nederlandstalig Pop.

Billboard bestaat uit negen personen die muziek maken nog tot kunst hebben verheven. ……Inclusief drie blazers, zij geven de band extra vleugels.

Als jullie zin hebben in een feestje met Billboard, dan horen wij het graag.

Anouk
Abba
De Dijk
The Scene
Phil Collins
Beyoncé
Pink
Justin Timberlake
Police
Robbie Williams
Britney Spears
Tino Martin
Doe Maar
Prince
Dance Medley
Rock Medley
Tina Turner
Enz...

Zang - Marit Talens Zang - Chahinda Adham Toetsen / Zang - Wiebe de Jong Solo Gitaar - Klaas Coenraads Bas Gitaar - Menno Binnema Drums - Lourens van der Weerd Altsax / Tenorsax - Gerard Rol Trombone - Karel Wilms Trompet - Bill Eenling