06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

PlusSupportAct is natuurlijk bekend geworden als de begeleidingsband van Najib Amhali. Nu inmiddels de theatertour van Najib is gestopt en ook de clubtour bijna ten einde is, gaat PlusSupportAct gewoon door als band voor vele gelegenheden, klein, groot, privé en openbaar! Speciaal voor de grotere zalen en festivals presenteren zij hun High Energy Show die eveneens bij Evenemento is te boeken.

Biografie

PlusSupportAct

OK. Plussupportact. Eerste vraag. Who are they? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan?
Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!

Press kit & rider

Naast de bekende Gold Edition is PlusSupportAct er nu ook met The White Edition. Maak jouw bruiloft nog persoonlijker! Jullie eigen verzoekkaartjes, jullie namen op de piano en jullie foto op het drumstel. En dat alles in een magisch wit decor en met de gebruikelijke energie van PlusSupportact. Geef jouw bruifloft, jouw unieke uitstraling!

Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken. Deze vedettes doen. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer…

Met een gezonde dosis humor maken Serge Naberman (gitaar), Alexander Broussard (toetsen) en Dennis van Hoorn (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels is adembenemend.

Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

 

Alexander Broussard - Zang, Keyboards Dennis van Hoorn - Drums, Zang Serge Naberman - Zang, Gitaar