06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Nieuw te boeken bij Evenemento De Goeie Boel – Het Goede Doel tribute

Jahaaa, ze zijn terug: de geweldige songs van een van de meest toonaangevende Nederlandse bands uit de jaren 80: Het Goede Doel. Het Goede Doel werd destijds in één adem genoemd met bands als Doe Maar, Toontje Lager en De Dijk. En nu, in de revival van vele bands, brengt DE GOEIE BOEL een ode aan deze fameuze band. Een waar feest om mee te beleven!
DE GOEIE BOEL is een zeskoppige band met 3 zangeressen die de muziek van Het Goede Doel authentiek brengt en daarmee het feest en de sound van alle hits laat herbeleven. Wie kent ze nou niet? Hits als Hou van mij, Vriendschap, Gijzelaar, Nooduitgang en natuurlijk België: meezingen gegarandeerd!
DE GOEIE BOEL bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. In talloze bands, als muziek- en zangdocenten, in tributes van Abba, Doe Maar en Eagles, en in grote musicalproducties als Mama Mia hebben de bandleden elkaar gevonden in deze gezamenlijke passie: Feest op het podium en feest in de zaal. In een show van 2 uur vertelt DE GOEIE BOEL het muzikale verhaal van Het Goede Doel. Ondersteund door videobeelden, nemen we het publiek mee terug naar die heerlijke 80-er jaren.

Bezetting:
Gerben Visser: Henk Westbroek
Rob Soria: Henk Temming, toetsen , sax
Walter van Zijl: drums
Peter van Hoorn: basgitaar
Paul Toonen: toetsen
Bas Fukkink: gitaar en zang
De Polkadots: Saralinda, Maggie, Sofie