06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Nieuw te boeken bij Evenemento Slash N’ Roses – Guns N’ Roses tribute

Guns N’ Roses tribute

Slash N’ Roses weet op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie neer te zetten Slash N’ Roses bestaat uit 8 gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie weten neer te zetten. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podiumperformance het publiek van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’ en zo mee te nemen in de ultieme ‘Guns N’ Roses Experience’. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses.

Met sensationele optredens op de mooiste locaties zoals o.a. Paradiso, 013 Tilburg, Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo is deze topband met recht dé tribute-sensatie!

Slash n’ Roses trekt de tour de grens over en spelen in diverse zalen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. In 2019 veroverden zij naast de Benelux een deel van Europa!