06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Brucified boeken

Ben je fan van Bruce Springsteen en zoek je een wervelend optreden? Dan moet je zeker tribute band Brucified boeken. De band levert een waardig eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band.  Brucified is bekend geworden door de optredens tijdens de SBS6 The Tribute – Battle of the Bands en behaalde zelfs de finale in het uitverkochte Ziggo Dome. Brucified doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce Springsteen nog steeds geeft. Brucified boeken doe je bij Evenemento. Brucified, dé beste Bruce Springsteen Tribute, bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands.

Brucified - Bruce Springsteen tribute Ziggo Dome 2022
Brucified - Bruce Springsteen tribute Ziggo Dome 2022

Bruce Springsteen

Want wie kent Bruce Springsteen met de E Street Band niet? Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren allertijden. Met bekende nummers onder meer ‘Born In The U.S.A’, ‘Dancing in the Dark’, ‘Glory days’, ‘The River’, ‘Streets of Philadelphia’ en ‘I’m on fire’ veroverde Bruce Springsteen een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades. De op 23 september 1949 in New Jersey geboren rockzanger, gitarist en singer-songwriter Bruce Frederick Joseph Springsteen wordt ook wel The Boss genoemd vanwege zijn reputatie als bedenker, perfectionist en bandleider. Hij had de E Street band muzikanten op zijn loonlijst staan.

Brucified

De broers Nick en Mike Dekkers uit Eindhoven en nog zeven andere leden vormen de tribute band Brucified. Brucified staat bekend om zijn stevige drums, stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman. Daarnaast zijn de broers groot fan van deze Amerikaanse rockzanger. De verhalen die Bruce Springsteen in zijn nummers vertelt spreken hen zeer aan. “Bruce heeft het altijd over werkende mensen, iets wat wij allemaal nog zijn. Alleen doen wij er dan nog muziek naast”. Ze vervolgen enthousiast verder: “Wij vinden zijn muziek grandioos en willen daar eer aandoen. Wij proberen er daarom zo dicht mogelijk bij te komen. Maar er is natuurlijk maar één Boss!”

Boek Brucified

Wil je genieten van een concert van “The Boss”, uitgevoerd door Brucified? Boek dan het wervelend optreden van Brucified en laat je meevoeren door de muziek met alles er op en eraan. Evenemento verzorgt het exclusief management van Brucified. Ontdek het gemak hiervan, want allerlei wensen, zoals licht, kunnen gemakkelijk en eenvoudig rechtstreeks met de band geregeld worden. En wij bieden reële prijzen. Enthousiast geworden? Neem met ons contact op om Brucified te boeken. Wij verzekeren je, het wordt gegarandeerd een succes

Contactformulier

[contact-form-7 id=”48″ title=”Aanvragen”]
Heb je een vraag? Klik hier