06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Unieke face-to-face tour

Op 7 mei a.s. staat The Billy Joel Experience samen met The Rootsriders, Brucified en Queen in De ZIGGO DOME AMSTERDAM! The Billy Joel Experience komt in maart 2022 echter al met een uniek project, samen met Max Anthony als Elton John, de FACE TO FACE TOUR!
Met deze ‘FACE TO FACE TOUR, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel on tour’ heeft nu iedereen de kans om het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek live mee te maken. In één zinderende show worden de grootste hits vertolkt zoals “Your Song”, “She’s Always A Woman”, “I’m Still Standing”, “Uptown Girl”… en ga zo maar door…
Met Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Max Anthony (UK) als Elton John wordt een ode gebracht aan de legendarische tours die Billy en Elton samen hebben gedaan. Gouden tijden herleven in deze onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.
De aftrap van de drie weken durende tour is 20 maart aanstaande in Almere – Poppodium De Meester. Voor de volledige agenda zie: www.facetofacetour.nl.