06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Ben van den Dungen trio – 11 maart 2023 Noordzee Jazz Club Scheveningen

Jazzmuziek van de filmische dertiger jaren en de glorietijd van de jazz. De tijd dat jazzmuziek de belangrijkste bijzaak van het leven was. De dertiger jaren zorgden voor de bloei van deze spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op zoals bijvoorbeeld het orkest van Duke Ellington. Karaktervolle saxofonisten zoals ‘The Bean’ Coleman Hawkins en ‘The Brute’ Ben Webster maakten furore werden omarmd door het publiek. U daalt af in de nachtclubs, het laatste geroezemoes verstomt, de musici verschijnen op het podium en het avontuur begint.

Muziek met een grote dosis nostalgie en een “happy feel”.
Achtergrond Ben van den Dungen
Ben begon zijn carrière in het begin in de 80er jaren. Sindsdien heeft hij, met verschillende groepen, zo’n 7000 concerten in 70 verschillende landen gegeven.
“Jazz moet ‘danceable’ zijn en 
de blues moet erin zitten”, zei Louis Armstrong ooit.
Het zou het motto kunnen zijn voor het Ben van den Dungen Trio. Dit trio bestaat uit een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. De musici mengen hun muzikale afkomst en talent op een aanstekelijke manier.

Bezetting The Society
Ben van den Dungen – sax
Vincent Koning – gitaar
Steve Zwanink – contrabas

Tickets klik hier

Maak uw Jazz avond compleet met een fantastisch 3 gangen chefsmenu bij restaurant Nik’s. Nik’s is ideaal gelegen tegenover de Oude Kerk Scheveningen en heeft een intieme en ontspannen sfeer. Nik’s biedt haar gasten eerlijk, lokaal en huisgemaakte diners in een shabby chique sfeer. Om uw avond uit compleet te maken biedt Nik’s een 3 gangen chefsmenu aan voor €32,50 inclusief een aperitief om de avond goed te beginnen. Voor allergieën, intoleranties & overige vragen kunt u terecht bij: info@bijniks.nl of www.bijniks.nl
Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd bij het concert aanwezig kan zijn, vragen wij u om tussen 17:30 & 19:00 uur aanwezig te zijn in Nik’s.