06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Nederlands eerste drive-in live concert

Roelofarendsveen  Na enkele weken succesvol als drive-in bioscoop is het tijd voor iets nieuws: het allereerste drive-in live concert ooit in Nederland. Zondag 13 september presenteert A4Drive-in ‘The Billy Joel Experience’, een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard.

De A4Drive-in is opgebouwd op een parkeerplaats aan het Veenderveld in Roelofarendsveen, normaal gesproken in gebruik door reizigers van Schiphol. Sinds enkele weken zijn er dagelijks vanuit de auto films te bekijken, nu voor het eerst een live-concert. De samenwerking van A4Drive-in, LXeventsupport en Evenemento events artists bookings is uniek en innovatief. Nooit eerder werd er in ons land op deze manier een liveconcert georganiseerd.

Klassieke meezingers en swingende rockers

Billy Joel is een van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Vertolker Alexander Broussard, o.a. bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s en Crazy Piano’s, brengt klassieke meezingers als ‘The Pianoman’, maar ook swingende rockers en prachtige ballads. Stuk voor stuk songs die live veel indruk maken. En omdat iedereen in zijn eigen auto zit, is meezingen toegestaan!

Primeur!

Alexanders vijfkoppige band ‘003’ staat aan de vooravond van een aangepaste theatertour door heel Nederland, waarbij het concert in Roelofarendsveen de enige en eerste drive-invariant is. Om 15.00 uur hoor je die zondagmiddag het tributeconcert via je eigen autoradio, ingeluid door een krachtig voorprogramma verzorgd door Robbert H. Solo, frontman van The Raspers. De eerste in ons land zijn die aanwezig is bij een drive-inconcert? Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.a4drive-in.nl.