06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

"A Pink Floyd experience" is één van de weinige bands die erin slaagt om Pink Floyd met oog voor detail, feeling en sound tot dicht bij de mensen te brengen.

Biografie

HEllo … Hello … hello … “A Pink Floyd Experience” is één van de weinige bands die het aandurft om Pink Floyd tot bij de mensen te brengen. Met oog voor detail, feeling en sound brengen ze zowel de bekendste als minder bekende songs van Pink Floyd tot bij ons. Kenners en leken komen hier dus aan hun trekken. Om te genieten van wat ze al kennen, maar ongetwijfeld ook om nieuwe muziek te ontdekken. Om dit te bereiken hebben ze muzikanten gevonden vanuit álle uithoeken van België.

Alle bandleden hebben uiteraard een grote passie voor Pink Floyd en een diepgaande kennis over sound. Een frontzanger wiens stem soms zelfs moeilijk te onderscheiden valt van het origineel! 2 gitaristen met het materiaal en de technische skills & ervaring om àlle riffs en solo’s te brengen zoals het hoort! Een drummer die Nick Mason’s drumfills kent als zijn broekzak! Twee zangeressen die de harmonieën kunnen brengen als engeltjes! Een saxofonist die een saxofoon echt kan laten schreeuwen! Een toetsenist die tevens alle klanken in beheer heeft en zorgt voor die echt Pink Floyd signature sounds. Een bassist die erin slaagt om deze grote bende bij elkaar te houden.

Iemand vertelde eens: “Pink Floyd, dat is iconische muziek waarvan je moet afblijven”. Hoewel het eerste deel klopt, vinden wij dat deze iconische muziek vooral nog veel en lang gespeeld moet worden over heel de wereld!

Wij dragen alvast ons steentje bij.