06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

De talentvolle zangeres Jolanda Knecht heeft een geweldige stem en om haar in de huid van Adele te zien kruipen is sensationeel en ontroerend! Ze is niet voor niets uitgeroepen tot de beste “Adele sound & lookalike” van Europa.

Biografie

Een indrukwekkende tribute aan het repertoire van Adele.

Zo kan ‘The Las Vegas Show’ van het Adele Project het beste worden omschreven. Dit gerenommeerde gezelschap brengt al 12 jaar alle hits van de Britse zangeres tot leven, in de ongeëvenaarde ambiance van het theater. Een zevenkoppige live band zorgt samen met de Nederlandse zangeres Jolanda Knecht voor vuurwerk op het podium. De in April 2024 geplande shows in iconische theaterzalen zijn zeer gewild.

De show op 1 April in het Circustheater – Scheveningen is uitverkocht en er is zelfs een 2e show bijgekomen op die dag. Ook de show in Het Concertgebouw – Amsterdam loopt heel erg goed.

De Britse zangeres Adele is een iconische wereldster en haar repertoire is onderdeel geworden van het collectieve geheugen. Denk aan hits als Skyfall, Hello, Rolling in the Deep en meer.

Ook in Nederland is de muziek van Adele ongekend populair. De zangeres is echter nauwelijks nog in Europa te zien en treedt voornamelijk in Las Vegas op. Reden voor een groep Nederlandse musici om een theaterconcert te creëren rond zangeres Jolanda Knecht op basis van dit bijzondere repertoire.

Jolanda is één van de weinige Nederlandse zangeressen die de hits van Adele met overtuiging vertolkt. Het resultaat is een bijzondere productie die de titel ‘The Las Vegas Show’ heeft meegekregen. De voorstelling is voor fans van Adele een feest der herkenning. Alle beroemde nummers komen voorbij.

Tel daar de prachtige kostumering, indrukwekkende visuals, de intense belichting en natuurlijk de bijzondere sfeer van het theater bij op, en het recept voor een unieke belevenis is geboren.

Iedereen die de muziek van Adele een warm hart toedraagt, mag ‘The Las Vegas Show’ niet missen. Het is dan ook met recht een uniek theaterconcert. 

Over Adele

De Britse zangeres beschikt over een bijzonder stemgeluid en veroverde daarmee de wereld. Het verhaal van Adele is minstens zo bijzonder. Ze groeide – grotendeels in Londen – op als dochter van een zeer jonge moeder en ontdekte al snel haar passie voor muziek. Het resulteerde in een opleiding voor podiumkunsten die in 2006 werd afgerond, waarna ze al snel op tournee ging. Eerst als onderdeel van voorprogramma’s, later solo. In 2007 werd ze ontdekt door een platenmaatschappij en de rest is geschiedenis. Adele is inmiddels goed voor een eindeloze reeks hits. In Nederland brak ze door in 2008 met het nummer Make You Feel My Love, een cover van Bob Dylan. Er zouden nog vele hits volgen. Adele is meermaals bekroond voor haar werk. Ze ontving onder meer diverse Grammy’s. Bijzonder is tevens dat ze de titelsong van James Bond film ‘Skyfall’ voor haar rekening nam, met het gelijknamige nummer. Ook dit nummer werd een hit. Het stemgeluid van Adele is bijzonder en de liedjes zijn niet eenvoudig om te zingen.

The Adele Project is een van de weinige gezelschappen die er met verve in slaagt om dit repertoire geloofwaardig te vertolken. Hun theaterconcert ‘The Las Vegas Show’ omschrijven de makers als een ware ode aan Adele, aan haar muziek en haar bijzondere verhaal.

Deze bijzondere voorstelling is nu direct te boeken bij EVENEMENTO.

“Spectaculair, aangrijpend en adembenemend”