06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Kasper van Kooten's muzikale tribute aan de 80s! Nu ook als trio te boeken, voor feest, event, festival of club!

Biografie

Kasper van Kooten en zijn muzikale vrienden weten iédere lokatie om te toveren in een kolkende 80’s party met hun waanzinnige LIVE uitvoeringen van o.a. Rick Astley, Musical Youth, Pat Benatar of Doe Maar. Niet één tribute artiest, maar een tribute aan een heel decennium. Met af en toe een beetje ‘vreemdgaan’ naar de 70s links en de 90s rechts! Uniek aan deze feestband is dat zij zowel met z’n drieën, als met z’n zessen (al naar gelang de locatie en budget het toelaten) kunnen spelen.

Live band met humor en interactie

Kasper van Kooten merkte dat de huidige trends enorm teruggrijpen op muziek uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Daarom bedacht hij in 2014 het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Het was meteen een groot succes. Want of je nu houdt van stampende 70’s disco, glamrock uit de 80’s, of R&B uit de 90’s, Danspaleis van Kooten speelt (zoals de naam al doet vermoeden) alles wat een hoog dansgehalte heeft, met een fantastische live band.

In combinatie met de humor van Kasper en zijn interactie met het publiek doet Danspaleis van Kooten het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, festivals en huwelijken. Als hoofdact of perfecte high energy afsluiter. Geen doorsnee coverband, maar de combinatie van enorme muzikaliteit en humor maakt het een abnormaal leuke feestact. Danspaleis van Kooten, het feestconcept van Kasper van Kooten boeken, doe je bij Evenemento. Neem vrijblijvend contact op met Evenemento voor meer informatie.

De Fuifkar is de mobiele, kleine (trio)versie van het live feestconcept van Kasper van Kooten vol hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 met humor en interactie.

Maatwerk

Danspaleis van Kooten onderscheidt zich van de meeste andere cover- en tributebands door de bekende, multi-getalenteerde cabaretier als frontman. De kracht van Danspaleis van Kooten zit ‘m dan ook in het maatwerk. Zo kan Kasper (op aanvraag) bijzondere, bekende gastzangers uitnodigen voor gastoptredens met de band. Ook zijn er diverse leuke interactie momenten met het publiek in te bouwen, zoals intro’s raden (en buttons winnen!) of het opnemen van een cassettebandje op maat. Op die manier kan er met deze muzikale stand-up op een unieke manier ingespeeld worden op het onderwerp of thema van je event. Tot slot kan de band (op aanvraag) ook live meespelen met de originele videoclips van de songs, voor een compleet feest der herkenning bij het publiek.

Danspaleis van Kooten boeken

Direct boeken? Neem voor Danspaleis van Kooten boeken contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Rasentertainer Kasper van Kooten inhuren met zijn feestconcept gaat zo eenvoudig en snel. Haal dit wervelende meezingfestijn vol live muziek door gelouterde muzikanten naar jouw event. Voor boekingen Kasper van Kooten met Danspaleis van Kooten ben je bij ons op het juiste adres.

1 All Night Long - Lionel Ritchie
2 I want you back - Jackson 5
3 Shake your body down - Michael Jackson
5 Pass The Dutchy - Musical Youth
7 Don’t you want me baby - Human League
8 Call me Al - Paul Simon
9 België - Het Goede Doel
10 Smoorverliefd - Doe Maar
11 Fame - Irene Cara
12 1999 - Prince
13 Money’s too tight - Simply Red
14 Let’s Dance - David Bowie
15 Material Girl- Madonna
16 Show me Love - Robin S.
17 Halelujah/Pump Up - Doctor Alban/Technotronic
18 The time of my life - Dirty Dancing
19 Never gonna give you up - Rick Astley
21 I Want It That Way - Backstreet Boys
22 Love is a battlefield - Pat Benatar
23 Livin’ on a prayer - Bon Jovi

Kasper van Kooten - zang en percussie Lara Kowsoleea - zang Maarten Helsloot - keyboard