06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Iva Wonder

Informatie aanvragen
Stevie Wonder tribute

Ivanildo Braam aka IVA Wonder is als kleine jongen al fan van Stevie Wonder en een van de opvallendste kandidaten van SBS6 The Tribute. Hij brengt met zijn topband een energieke show die wordt ondersteund door twee danseressen.

Biografie

Ivanildo Braam aka IVA Wonder is als kleine jongen al fan van Stevie Wonder. Hij is dan ook zijn grote voorbeeld in de muziek en heeft veel van zijn zangkunsten geleerd.
Voordat Ivanildo met de Stevie Wonder Tribute begon heeft hij al heel veel ervaring opgedaan in de muziekwereld als zanger. Hij heeft eigen muziek uitgebracht, met bekende artiesten gewerkt en voorprogramma’s gedaan voor o.a. :
NEYO, K-CI &JOJO, Madonna, Audrey Hepburn, MC Hammer, JOE, AKON, Keith Sweat, 112, Fat Man Scoop, Jagged Edge, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder, Funk Master Flex, Horace Brown, Sisqo (Dru-Hill), Corey Latif Williams, Destinys Child, Young Lloyd Polite.
Omdat er in Nederland nog geen Stevie Wonder Tribute was, besloot Ivanildo het zelf te doen. Intussen heeft Ivanildo met de tribute verschillende optredens gedaan, een Holland Casino tour en een Theatershow.
De show bestaat natuurlijk uit de grootste hits van Stevie Wonder, zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer!  Een swingende energieke show die wordt ondersteund door twee danseressen.