06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

De briljante zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met Adele Project) speelt samen met haar 3-koppige band (gitaar, bas, piano) verrassende akoestische versies van overbekende nummers.

Biografie

De briljante zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met Adele Project) speelt samen met haar 3-koppige band (gitaar, bas, piano) verrassende akoestische versies van overbekende nummers.

En “nee”, dit is niet het zoveelste coverbandje dat nummers akoestisch speelt, maar het gaat hier om prachtige nieuwe akoestische arrangementen, vertolkt door één van de beste zangeressen van Nederland.

Het concept
JA! speelt leuke top 40 hits uit de jaren 70-80-90-00-10 die in een compleet nieuw jasje gestoken zijn
Denk aan nummers van Rick Astley, Ilse DeLange, Duran Duran, Sting, Borsato en nog vele anderen in combinatie met een “pub quiz”.

De gasten kunnen tijdens het optreden meedoen aan een door de band voorbereide “pub-quiz” met vragen over de nummers, artiesten etc.
De combinatie van de warme zang, de geweldige nummers en het quiz element zijn een sleutel voor een actieve maar ook ontroerende middag of avond. Bij de eerste shows hebben we menig bezoeker een traantje zien wegpinken en de kritieken achteraf waren meer dan lovend!

Kortom JA! biedt een unieke show aan van 2 x 45 minuten met pauze voor een breed publiek dat smacht naar leuke activiteiten.

JAis uitermate geschikt voor kleine zalen, buitenpodia/terrassen en kleine theaters etc.

Algemeen:
• Bandnaam: JA! (dat staat voor Jolanda Akoestisch!)
• Duur van show + quiz 2 x 45 minuten
• Quiz verzorgd door de band (via een mobile app)
• Geluidstechniek verzorgd door de band (tot 200 personen)