06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

MJ HIStory

Informatie aanvragen
Michael Jackson tribute

MJ HIStory is een sensationele liveband bekend van het tv programma The Tribute - Battle of the bands op SBS6. Boek MJ HIStory nu en laat je betoveren door de muzikale erfenis van een legende!

Biografie

Stap in de tijdsmachine en laat je meevoeren naar de magische wereld van de King of Pop met MJ HIStory! Deze sensationele liveband is niet zomaar een eerbetoon aan Michael Jackson; het is een bruisende hommage die de nalatenschap van de legendarische artiest levend houdt.

Met een indrukwekkende formatie van acht getalenteerde persoonlijkheden – vier muzikanten, twee dansers (en uitbreidbaar!), een charismatische leadzanger (IMI), en een ervaren geluidsman – biedt MJ HIStory een ongeĆ«venaarde kwaliteit in zowel geluid als show.

Van uitverkochte festivals in binnen- en buitenland tot een opvallende verschijning op het Sziget Festival in Hongarije en een succesvolle tour in Slowakije, en hun reis stopt niet, MJ HIStory verovert harten over de hele wereld.

De show, die 45 tot 90 minuten duurt, omvat alle grootste hits van Michael Jackson, waardoor het publiek het gevoel krijgt dat ze daadwerkelijk aanwezig zijn bij een concert van de legende zelf. Maar MJ HIStory doet meer dan alleen de muziek brengen; ze nemen het publiek mee op een betoverende reis door de magische wereld van The King of Pop.

Of het nu een grootschalig theater, een bruisend festival of een bedrijfsfeest is, MJ HIStory kan geboekt worden in verschillende formats. Met de volledige band bieden ze een onvergetelijke ervaring die het publiek de energie, passie en het ongeƫvenaarde talent van Michael Jackson opnieuw laat beleven. Voor meer intieme gelegenheden of evenementen met een kleiner budget is er een tape act, bestaande uit de zanger, dansers en geluidsman.

Boek MJ HIStory nu en laat je betoveren door de muzikale erfenis van een legende!

Wanna be starting something
Black or White
Smooth criminal
Bad
Shake your body
Don't stop 'till you get enough
The medley
Human Nature
Billie Jean
Working day and night
Jam
The drill
They don't care about us
Can you feel it
Blame it on the boogie
Another part of me
Earth song/ Dirty Diana
Beat it
Thriller
Man in the mirror