06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Moood Indigo is een jazz trio en speelt een zeer eigentijds repertoire met een mix van bekende oudere en nieuwere jazz- en popmuziek.

Biografie

Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche. Hij componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body (VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs.

Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op.

Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als Jazz zangeres bij haar Jazz band, The Vintage 5.

Sinds de zomer van 2018 is MOOOD-Indigo ontstaan, inmiddels heeft het trio een zeer eigentijds repertoire gekozen met een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Pop muziek, waar vaste gasten zoals gitarist Vincent Koning en saxofonist Eugene de Bruijn regelmatig te beluisteren zijn

Manon Dijkstra - zang Pieter van Santen - piano Ludo Deckers - contrabas