06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

De Nederlandse “Neil Diamond Memories” tributeband neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70 en de sfeer van zijn legendarische concerten “Hot August Night”en “Love at the Greek”.

Biografie

Neil Diamond  is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie”… De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

De Nederlandse “Neil Diamond Memories” tributeband neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70 en sfeer van zijn legendarische concerten “Hot August Night”en “Love at the Greek”.

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten . Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de  jaren 70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerk. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

Opties band:

  • ruim 2 uur durende show
  • akoestische huiskamerconcerten
  • feesten/ festivals
  • privé boekingen

Marcel Mulders: lead vocals, accoustic guitar Bianca Obdam: backing vocals Angelique Gulickx; backing vocals Lilian van Tulder: backing vocals Wikke van Wershoven: keys Hans Baar: keys Erik Verhoef: guitars Thijs van Thienen: guitars Joris Heus: bass Stephan van Erp: percussion Jean Louis Beeren: drums