06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Rocket Guy

Informatie aanvragen
Elton John tribute

Een flitsende tribute gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, overtuigend neergezet door Rocket Guy met een geweldige band.

Biografie

“Rocket Guy” takes off in 2023!

Vers van het succes van de Face-to-Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt “Rocket Guy” in 2023 naar de Nederlandse podia met Guy Harris als Sir Elton John.

Het flitsende concept is gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, overtuigend neergezet door de geweldige band van Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Theo van Niel Jr (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Bobby Jacobs (bas).

Press kit & rider

Als een succesvolle en ervaren pianist-zanger kroop Guy Harris in de rol van Elton John na jarenlang optreden bij Crazy Pianos, pianobars over de hele wereld en onlangs nog in de
Ziggodome als toetsenist bij ‘The Billy Joel Experience‘ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SBS6.

Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George’s Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak.

Met een natuurlijke flamboyantie, heldere zang en gevoel voor humor brengt Guy de jonge Elton over het voetlicht. Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland’s grootste pianist aller tijden definieert.