06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

YOWSAH

Informatie aanvragen
Nile Rodgers tribute

YOWSAH brengt een spetterende en afwisselende show die helemaal bestaat uit de muziek van Nile Rodgers & CHIC. Stilzitten is geen optie, ook jij raakt besmet met de sound van Nile Rodgers. Of je nu wilt of niet!

Biografie

YOWSAH brengt een spetterende en afwisselende show die helemaal bestaat uit de muziek van Nile Rodgers & CHIC. De man is verantwoordelijk voor een enorm arsenaal aan absolute wereldhits. Denk aan Le freak, Good times, I want your love, Like a virgin, We are family, Get lucky en nog veel meer. YOWSAH speelt ze bijna allemaal, de één na de andere hit met een hoog
dansgehalte. Stilzitten is geen optie, ook jij raakt besmet met de sound van Nile Rodgers. Of je nu wilt of niet!

YOWSAH heeft zijn bandnaam ontleend aan de debuutsingle en hit van CHIC: “Dance, Dance, Dance (Yowsah Yowsah Yowsah)”. Gitarist/songwriter Nile Rodgers stond eind jaren 70 samen met bassist Bernard Edwards aan de basis van vele hits van CHIC en later ook van veel andere artiesten. Zo heeft Nile met zijn herkenbare gitaargeluid uit zijn “Hitmaker” een grote bijdrage geleverd aan successen van o.a. Madonna, Diana Ross, Sister Sledge, David Bowie, Daft Punk, Duran Duran en INXS. Allemaal scoorden zij hits met Nile of Bernie achter de schermen. Na het plotselinge overlijden van Bernard Edwards in 1996 heeft Nile Rodgers die traditie voortgezet, met onder andere zijn bijdrage aan de nummer-1-hit Get Lucky van Daft Punk.

YOWSAH is een 7-koppige coverband bestaande uit zeer enthousiaste en ervaren muzikanten, met allemaal dezelfde passie voor de unieke sound en muziek van Nile Rodgers en CHIC. Met een optreden van YOWSAH boekt u een act die, vanwege het uiteenlopende repertoire, een breed publiek zal aanspreken. De band is te boeken voor vrijwel elke gelegenheid. Vraag
naar de mogelijkheden; YOWSAH is flexibel, behalve wat dansen betreft, daar kan YOWSAH niets aan veranderen: daar ontkomt niemand aan!

CHIC - Everybody dance
CHIC - Dance dance dance (Yowsah Yowsah Yowsah)
CHIC - I want your love
CHIC - Soup for one
CHIC - My forbidden lover
CHIC- You are beautiful
CHIC - Spacer
CHIC - Do that dance
CHIC - Chic cheer
CHIC - Jusagroove
CHIC - I’ll be there
CHIC - Le freak
CHIC - Good times
Diana Ross - I’m coming out
Diana Ross - Upside down
Sister Sledge - He’s the greatest dancer
Sister Sledge - We are family
Sister Sledge - Thinking of you
Sister Sledge - Lost in music
Sister Sledge - Got to love somebody
Madonna - Like a vrigin
Madonna - Material girl
David Bowie - Modern love
David Bowie - Let’s dance
Duran Duran - Notorious
Daft Punt - Get Lucky
INXS - Original sin
Modjo - Lady (hear me tonight)
Alcazar - Crying at the discotheque