06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Marcel Mulders is de zanger/frontman van De Neil Diamond Memories Band, één van de grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Ook in zijn soloprogramma weet hij als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen.

Biografie

De Nederlandse Neil Diamond (Marcel Mulders) is vanaf zijn jeugd geïnspireerd door deze wereldster. Marcel is ook de zanger/ frontman van De Neil Diamond Memories Band, één van de  grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen. In een intieme sfeer zoekt hij interactie met het publiek en hij treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen.

Marcel neemt u mee naar de glorietijd van Neil Diamond, namelijk eind jaren ‘60 en de jaren ’70. Een show met mooie herinneringen, emoties en zeker ook gezellig meezingen. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘September Morn’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’… en vele andere hits passeren de revue.

Tevens blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond, vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes. Indien er gebruik gemaakt kan worden van een beamer en scherm in de zaal kan men tijdens de show ook genieten van mooie videobeelden die de avond compleet maakt. Keer terug in de tijd naar de jaren ’60 en ’70 en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar en/of met een orkestband. Er bestaat de mogelijkheid dat hij een (gast)zangeres uitnodigt, om een aantal duetten te zingen.

Sweet Caroline
Girl, You’ll Be A Woman Soon
September Morn’, ‘Solitary Man
I Am…I Said
Cracklin’ Rosie
en vele andere ...

Marcel Mulders - zang en gitaar