06 48 11 76 29 06 48 11 76 29 info@evenemento.nl Over Evenemento

Tribute band boeken

Wilt u een tribute band boeken of inhuren? Evenemento verzorgt exclusief de boekingen en het management van een aantal bekende tribute bands in Nederland, waaronder: The Billy Joel Experience, Brucified, The Rocket Guy, Celebrating Amy en Exile – Rolling Stones. Exclusief betekent dat alle boekingen van de tribute bands via Evenemento verlopen en wij alle zakelijke en technische zaken voor deze artiesten regelen. Een groot aantal van onderstaande tribute bands heeft deelgenomen aan de SBS6 The Tribute – Battle of the Bands in maart 2022. The Billy Joel Experience en Brucified behoorden zelfs tot de finalisten die daardoor een spetterend optreden in een uitverkocht Ziggo Dome mochten verzorgen!

Boek tribute band, zo dicht mogelijk bij het origineel

Tijdens een festival, bedrijfsfeest of een ander evenement is het alsof de originele band zelf voor u staat en u aanwezig bent op een concert van het origineel. Zing mee met ‘The Pianoman’, ‘She’s Always a Woman’ en ‘Uptown Girl’ van de tribute band Billy Joel Experience. Geniet van de klassiekers ‘Dancing in the dark’, ‘Born in the USA’ en ‘I’m On Fire’ met Brucified. Laat u meevoeren door liedjes ‘Woman in love’, ‘Evergreen’ en ‘Memories’ met Tribute to Barbra Streisand. Herleef de stem van Amy Winehouse met memorable songs ‘Back to Black’, ‘Love is a losing game’ en ‘Valerie’ met Celebrating Amy.

Interactie met bekende hits

Tribute bands zijn in vele genres te boeken bij Evenemento. Wij adviseren u graag welke tribute band u het beste kunt boeken om uw evenement tot een onvergetelijke belevenis te maken. Bekende hits van bekende popsterren uitgevoerd door tribute bands kunnen uw event of festival tot een fantastische hoogte brengen vanwege de interactie met het publiek en het feest der herkenning.

Tribute band boeken

Wilt u een tribute band boeken? Evenemento timmert al meer dan 10 jaar succesvol aan de weg als boekingskantoor, evenementenorganisatie en artiestenmanagement. Wij zijn betrokken, ondernemend en denken graag oplossingsgericht met u mee. Mail of bel ons voor een vrijblijvende aanvraag. Geef duidelijk aan om welke band(s) het gaat en wanneer het evenement plaatsvindt en wij nemen contact met u op.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”48″ title=”Aanvragen”]

[maxbutton id=”3″ url=”tel:0648117629″ text=”Bel direct 0648117629″ target=”_self”]