The Renovators

Deze unieke samenstelling van zeer ervaren muzikanten, waaronder gitarist David Hollestelle (Wild Romance), bouwt elke gelegenheid in no-time om tot een Rock 'n Roll tent!

Steve Conte NYC

Steve Conte, gevierd gitarist en zanger met genoeg rock'n'roll hall of fame-historie om 3 avondvullende muziekdocu's mee te spekken. Na zijn eigen band Company of Wolves speelde hij in de legendarische New York Dolls, toerde met Willy DeVille en is sinds 2010 gitarist bij Michael Monroe.

The Billy Joel Experience

Dé Billy Joel Tribute van Nederland! Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band "003".

The Raspers

Al meer dan 25 jaar reist deze veelzijdige band Nederlandse zalen langs. De band heeft een immense repertoirelijst die songs bevat van early 50-ies rock 'n roll tot twentyfirst century hipster rock! Mede hierom is de band uitermate geschikt voor ieder festival, clubshow, cafépodium, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag.

PlusSupportAct

PlusSupportAct is natuurlijk bekend geworden als de begeleidingsband van Najib Amhali. Nu inmiddels de theatertour van Najib is gestopt en ook de clubtour bijna ten einde is, gaat PlusSupportAct gewoon door als band voor vele gelegenhheden, klein, groot, privé en openbaar! Speciaal voor de grotere zalen en festivals presenteren zij hun High Energy Show die eveneens bij Evenemento is te boeken.

Pagaja

Pagaja, een allround band die er een uitdaging van maakt om voor elk wat wils te spelen: van de jaren 40 tot nu, rock (met of zonder roll), TOP 40 en soul, country en latin, poco-poco, afrikaans, spaans. Maar ook nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag!

Dear Francis

Akoestische coverband Dear Francis weet met haar kenmerkende meerstemmige zang de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te brengen tot de essentie.

Jo de Roeck

Jo de Roeck. Akoestisch en ontdaan van elke opsmuk begeleidt hij zichzelf op gitaar en brengt rock en popclassics van o.a. Bruce Springsteen, Tom Petty, Bowie, Willy de Ville en vele anderen.

  • Reset